donderdag 13 februari 2014

Onderzoek Leiden marathon 2014


Onderzoek Leiden Marathon 2014


De Vereniging Fysiotherapie & Wetenschap doet in samenwerking met de Leiden Marathon een onderzoek naar de risicofactoren voor hardloopblessures. Deze risicofactoren gaan we in kaart brengen door het afnemen van drie vragenlijsten. U kunt alleen meedoen aan het onderzoek als u bent ingeschreven voor de 10km of de halve marathon.
De eerste vragenlijst vult u direct hieronder in. Dit kost ongeveer 5 minuten van uw tijd. Eén maand voor de start van de wedstrijd wordt u per e-mail benaderd voor een tweede en meest uitgebreide vragenlijst. De derde vragenlijst volgt na de marathon per e-mail.

U wordt per e-mail en via de website van de Leiden Marathon op de hoogte gebracht van de uitkomsten van dit onderzoek. Alle gegevens zullen anoniem worden verwerkt en niet aan derden worden verstrekt.

Mocht u in de vragenlijst het juiste antwoord niet kunnen kiezen, wilt u dan het best passende antwoord invullen? Indien verplichte velden niet worden ingevuld komt een rood uitroepteken in beeld. De vragenlijst kan pas verzonden worden als alle verplichte velden zijn ingevuld.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw deelname!

Vereniging Fysiotherapie & Wetenschap

drs. M. (Mariette) Geuke
drs. D.M. (Martin) Keesenberg
drs. D. (Don) Postel

NAAR ONDERZOEK


Geen opmerkingen:

Een reactie posten